Apotheker tasjes – katoen

Deze kleine katoenen tasjes zijn ideaal om iets kleins in mee te nemen. Ook leuk als geschenkverpakking. Tasje kan bedrukt worden met afbeelding en tekst naar keuze.

Badhanddoek Vossen 100×150

Bandana baby

Deken Fleece

Fleece deken exclusief borduren. Afmeting 130 x 170 cm

Draagtas Katoen – gepersonaliseerd

Deze draagtas uit katoen kan gepersonaliseerd worden met een leuke tekst of bv een bedankje voor de juf  of meester.

Fleece sjaal geborduurd

Deze warme sjaal kan ook gedragen worden als muts. Met de naam geborduurd op de sjaal is de eigenaar altijd snel teruggevonden.

Fluohesje gepersonaliseerd

Fluohesje verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kan gepersonaliseerd worden naar wens. Met zo een leuk fluohesje ben je altijd goed zichtbaar en de kinderen vinden het leuk om te dragen!

Gastendoekje 50×30 cm

Klein gastendoekje geborduurd met logo. Voor exacte prijs, gelieve een prijsofferte aan te vragen.

Gastenhanddoek Vossen

Deze luxueuze gastenhanddoekjes van het merk Vossen zijn super zacht en extra fluffy. Deze gastenhanddoekjes van superieure kwaliteit kunnen geborduurd worden naar keuze. Afmeting 50×30 cm en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geboortekussen

Dit geboortekussen wordt samengesteld aan de hand van het geboortekaartje. Het geboortekaartje dient als basis om het kussen te bedrukken. Met dit cadeau is succes verzekerd! Een geboortegeschenk om te koesteren! Natuurlijk kan je het helemaal personaliseren. Maak eens een kussen voor jouw beste vriend, opa, oma, mama, enz… Ook hier zijn er talloze mogelijkheden.

Afmeting: 50 x 50 cm. Kleur van de kussensloop is afhankelijk van het geboortekaartje en van uw wensen.