Draagtas Katoen – gepersonaliseerd

Deze draagtas uit katoen kan gepersonaliseerd worden met een leuke tekst of bv een bedankje voor de juf  of meester.

Geboortekussen

Dit geboortekussen wordt samengesteld aan de hand van het geboortekaartje. Het geboortekaartje dient als basis om het kussen te bedrukken. Met dit cadeau is succes verzekerd! Een geboortegeschenk om te koesteren! Natuurlijk kan je het helemaal personaliseren. Maak eens een kussen voor jouw beste vriend, opa, oma, mama, enz… Ook hier zijn er talloze mogelijkheden.

Afmeting: 40 x 40 cm. Kleur van de kussensloop is afhankelijk van het geboortekaartje en van uw wensen.

Haaktas Uil

Dit haaktasje heeft plaats voor 7 haaknaalden. De vleugeltjes kan je sluiten door middel van knoopjes en een elastiekje, zo blijft alles netjes bij elkaar. Nooit meer op zoek naar jouw haaknaalden.

Handig mini tasje

In dit handige tasje is er plaats voor jouw autosleutels, lippenstift, identiteitskaart,… zo hou je alles netjes samen in jouw handtas zonder te moeten grabbelen naar de sleutels :). Afmeting: 16 x 12 cm. Ook dit tasje kan samengesteld worden naar jouw wensen, kleur, afbeelding, voering. Dit tasje heeft een handige rits zodat er niks kan uitvallen en achteraan nog een klein vakje.

Geef nauwkeurig aan wat uw voorkeur heeft qua kleur, stijl, thema.

Handtasje met 2 vakjes

Een leuk en vooral praktisch handtasje met plaats voor bv. een smartphone, portemonnee en sleutels. Dit handtasje wordt gemaakt volgens jouw wensen, de kleur van de stof, de kleur van de rits, wel of niet geborduurd, met of zonder print. Dit is ook een leuk cadeautje voor een communicantje!

Hoodie geborduurd

Hoodie van hele goede kwaliteit. Uiterst geschikt om te borduren. Kan zowel vooraan als achteraan geborduurd worden. Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Pannenlap – geborduurd

Deze pannenlap kan zelf samengesteld worden naar wens. Kleur stof, afbeelding op de pannenlap enz… De pannenlap wordt volledig zelf gemaakt en is binnenin gevuld met hittebestendig materiaal. De afmeting van deze pannenlap is 15×15 cm.

Pennenzak, geborduurd en/of heat-transfer

Deze pennenzak kan volledig samengesteld worden zoals je zelf wilt. De pennenzak is volledig gevoerd met bijpassend stofje. Mogelijkheid tot borduren én een print laten op drukken. Leuk cadeautje voor een verjaardag of communie.

Polo geborduurd vooraan en achteraan

Deze kwalitatieve polo is gemaakt uit 100% katoen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is uiterst geschikt om te borduren. Prijs is afhankelijk van het aantal steken van het borduursel. Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Rechtopstaand tasje met rits bovenaan

Dit tasje heeft de rits bovenaan. Door het model blijft het gemakkelijk rechtop staan. Deze tasjes kunnen geborduurd worden naar wens. Ook kleur van de stof en binnenvoering kan in samenspraak aangepast worden. Dit is opnieuw een ideaal geschenkje :). Dit model is ongeveer 15 cm hoog en de rits opening is 20 cm.

Romper – kruippakje met lange pijpjes.

Dit rompertje/speelpakje is vervaardigd uit 100% katoen. Sluiting aan de hals en beentjes met drukknoopjes. Kan bedrukt worden op maat!