Apotheker tasjes – katoen

Deze kleine katoenen tasjes zijn ideaal om iets kleins in mee te nemen. Ook leuk als geschenkverpakking. Tasje kan bedrukt worden met afbeelding en tekst naar keuze.

Draagtas Katoen – gepersonaliseerd

Deze draagtas uit katoen kan gepersonaliseerd worden met een leuke tekst of bv een bedankje voor de juf  of meester.

Fluohesje gepersonaliseerd

Fluohesje verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kan gepersonaliseerd worden naar wens. Met zo een leuk fluohesje ben je altijd goed zichtbaar en de kinderen vinden het leuk om te dragen!

Geboortekussen

Dit geboortekussen wordt samengesteld aan de hand van het geboortekaartje. Het geboortekaartje dient als basis om het kussen te bedrukken. Met dit cadeau is succes verzekerd! Een geboortegeschenk om te koesteren! Natuurlijk kan je het helemaal personaliseren. Maak eens een kussen voor jouw beste vriend, opa, oma, mama, enz… Ook hier zijn er talloze mogelijkheden.

Afmeting: 50 x 50 cm. Kleur van de kussensloop is afhankelijk van het geboortekaartje en van uw wensen.

Haaktas Uil

Dit haaktasje heeft plaats voor 7 haaknaalden. De vleugeltjes kan je sluiten door middel van knoopjes en een elastiekje, zo blijft alles netjes bij elkaar. Nooit meer op zoek naar jouw haaknaalden.

Handig mini tasje

In dit handige tasje is er plaats voor jouw autosleutels, lippenstift, identiteitskaart,… zo hou je alles netjes samen in jouw handtas zonder te moeten grabbelen naar de sleutels :). Afmeting: 16 x 12 cm. Ook dit tasje kan samengesteld worden naar jouw wensen, kleur, afbeelding, voering. Dit tasje heeft een handige rits zodat er niks kan uitvallen en achteraan nog een klein vakje.

Geef nauwkeurig aan wat uw voorkeur heeft qua kleur, stijl, thema.

Handtasje met 2 vakjes

Een leuk en vooral praktisch handtasje met plaats voor bv. een smartphone, portemonnee en sleutels. Dit handtasje wordt gemaakt volgens jouw wensen, de kleur van de stof, de kleur van de rits, wel of niet geborduurd, met of zonder print. Dit is ook een leuk cadeautje voor een communicantje!

Hoodie geborduurd

Hoodie van hele goede kwaliteit. Uiterst geschikt om te borduren. Kan zowel vooraan als achteraan geborduurd worden. Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Hoodie voor kinderen – heat-transfer

Hoodie van zeer goede kwaliteit met kangaroezak. Kan bedrukt worden met afbeelding naar wens.

Pannenlap – geborduurd

Deze pannenlap kan zelf samengesteld worden naar wens. Kleur stof, afbeelding op de pannenlap enz… De pannenlap wordt volledig zelf gemaakt en is binnenin gevuld met hittebestendig materiaal. De afmeting van deze pannenlap is 15×15 cm.